Celebrant 2 anys de SINÈRGICS i 2 anys de la XES Sant Andreu

Aquest mes de Juliol estem de celebracions…

Els nostres socis Oriol Nicolau i Oriol Roca van participar dels actes de celebració del 2n aniversari de la xarxa local d’entitats i persones del Districte de Sant Andreu i dels 2 anys de l’espai de co-working de retorn social Sinèrgics.


2n aniversari SINÈRGICS

Oriol Roca va explicar l’experiència de la cooperativa dins d’aquest espai durant l’acte que es va celebrar a l’espai del Casal de Gent gran de baró de Viver igual que altres emprenedors i emprenedores que van explicar la seva experiència personal. Moltes felicitats Sinèrgics!

https://ajuntament.barcelona.cat/santandreu/ca/noticia/sinergics-fa-balanc-despres-de-dos-anys-dactivitat_686619

 


 

2n aniversari XES Sant Andreu

Ens presenten com a noves sòcies!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.