+Educació Sant Andreu…Ens reunim per a despedir el curs!

El passat 3 de Juliol va ser l’última reunió del curs de la impulsora del projecte +Educació Sant Andreu. Un curs on hem intentat reactivar aquest projecte d’educació comunitària tant interessant que van iniciar els centres docents ( L’Escola la Maquinista, l’Escola Molí de Finestrelles, l’Escola l’Esperança, l’Escola Baró de Viver, L’Institut-Escola el Til·ler i L’Institut Doctor Puigvert) i on aquest curs ens hem volgut sumar nosaltres com a cooperativa.

Estem molt satisfets d’haver aconseguit la Beca Carles Capdevila  i dotar al projecte de més recursos econòmics per tal de poder millorar i ampliar aquest somni comunitari. Estem engrescats i pensem tornar al setembre amb molta força per a poder continuar treballant per un barri de Sant Andreu més educador i educatiu i perquè tothom pugui aprofitar aquestes oportunitats.

Al setembre més!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.