Menció especial per al projecte +Educació Sant Andreu

Docents i membres de la cooperativa vam assistir el passat divendres 30 de novembre a la jornada final de la Crida Comunitats que eduquen, d’Educació 360 a temps complert de la Fundació Jaume Bofill on es presentaven tots els pòsters de tots els projectes que havien estat seleccionats i amb qui hem compartit aprenentatges molt interessants. Amb ells hem crescut i evolucionat. Volem agrair a la Fundació la possibilitat que ens ha donat a tots els projectes, tots molt interessants.

Estem contents de la Menció especial que va rebre el projecte +Educació Sant Andreu i volem felicitar a tots els altres guanyadors i també participants per tota la feina feta. Esperem que això només sigui el principi!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *