+Educació a la 1a Jornada d’Educació i Cooperativisme a Mataró

Coop Maresme va organitzar una jornada amb el lema “Transformem l’educació des del cooperativisme per fer-la crítica, sostenible i feminista” el passat dissabte 19 d’octubre.

De la mà de Musicop SCCL, es  va celebrar una jornada per compartir experiències i pràctiques transformadores en l’àmbit de l’educació i el cooperativisme amb l’objectiu d’obrir un espai de debat i reflexió sota els eixos transversals de gènere, diversitat, democràcia i participació, amb una taula rodona amb tres cooperatives convidades (+Educació, Resilience Earth i Trama). 

Oriol Roca, soci de la cooperativa, va impartir el taller  Generem projectes a partir de la participació in

fantil i juvenil (construcció de dinàmiques a partir del joc i el role playing per aprendre a construir projectes a partir de la participació dels joves i infants) on va poder treballar com crear aquest projectes des de l’exemple pràctic d’un CAU (Agrupament Escolta)

Clara-Tanit Arqué va ser l’encarregada de fer la relatoria gràfica que us deixem com a resum de la Jornada. Una eina útil per entendre tot el que es va parlar!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *