CRIDA- Vols impulsar un passaport d’aprenentatge? Descobreix el passaport EDUNAUTA i atreveix-te a impulsar-lo al teu territori

Estem treballant conjuntament amb la Fundació Jaume Bofill amb l’objectiu “d’exportar” la feina que estem fent amb els passaports d’aprenentatge del projecte de “La Universitat del Temps Lliure” arreu de Catalunya.

T’interessa? Busquem 10 ajuntaments, entitats, escoles o grups d’escoles que vulguin impulsar un pilot del Passaport Edunauta al seu territori o municipi. Vols ser un d’ells? Vine a l’acte de presentació del Passaport Edunauta i descobreix el funcionament del model i com participar a la crida.

L’acte tindrà lloc el dimarts 3 de març de 17.30 h a 19.30 h a la Sala Pau Gil del Recinte Modernista de Sant Pau i es podrà seguir tant en directe via Twitter @FundacioBofill amb l’etiqueta #PassaportEdunauta, com via streaming a través del web de la Fundació Jaume Bofill.

Tota la informació i Inscripció a l’acte en el següent enllaç:

http://Vols impulsar un passaport d’aprenentatge? | Fundacio Jaume Bofill

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *