I tú, què esculls ser? +Educació Sant Andreu no s’atura…

El proper 18 de novembre estrenem  “I tu, que escull ser? ” un curt fet per infants i joves de Sant Andreu perquè reflexionem sobre el nostre futur i el canvi climàtic.

A partir de les 18:00 h. A La Veinal TV, podrem veure aquest curt resultat d’un procés col·laboratiu entre alumnes de L’Escola la Maquinista, l’Escola Baró de Viver, l’ Institut Escola la Sagrera i l’Institut Escola el Til·ler acompanyats per l’Escoleta de Cinema (Teleduca, Educació i Comunicació) en el marc del projecte Sambori-Tinter amb el suport d’Omnium cultural.

Moltes preguntes es plantegen els infants i joves de Sant Andreu… Com podem fer una societat més sostenible i humana? I tu, què esculls ser? Brossa, o persona amb cura del medi ambient? Conjuntament, han estat treballant en el guió, producció i realització d’aquest curt que ens fa reflexionar sobre quins escenaris possibles ens podem trobar en un futur…

NO US PERDEU L’ESTRENA!

Us convidem el proper dimecres 18 a partir de les 18.00 a veure l’estrena públic a la Veïnal TV en aquest enllaç: https://www.laveinal.cat/estranatinter-i-tu-que-escull-ser/

La projecció del curt començarà a les 18.25, però abans a les 18.00 els seus protagonistes faran una trobada i presentació via Google Meet en aquest enllaç: https://meet.google.com/pav-zdps-nxw, esteu convidades a ser-hi. 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.