Busquem un equip de monitoratge per dinamitzar activitats a Esplugues

Entre els dies 25 de maig i 4 de juny farem la festa de graduació del Passaport Edunauta a les diferents escoles d’Esplugues. El Passaport Edunauta és un projecte educatiu d’ampliació de les oportunitats educatives i la personalització d’aprenentatges que s’està desenvolupant a Esplugues de Llobregat. Els participants són alumnes de 5è i 6è d’educació primària de les escoles públiques i concertades. Les entitats, espais municipals i empreses locals ofereixen activitats per afavorir el creixement personal i emocional de l’infant. A més, els alumnes realitzen activitat dins de l’aula i en família, connectant així el dintre i fora escola com un espai d’aprenentatge constant pels infants. Els alumnes, un cop realitzen l’activitat, tenen un espai de reflexió on fan visibles els seus aprenentatges. Aquesta activitat és segellada pel dinamitzador/a per tal de validar la seva participació.

Per realitzar la cloenda del Passaport Edunauta en el curs escolar 2020-2021, volem oferir una dinamització per celebrar la festa de cloenda. Aquesta dinamització la farem de 16:30-18:00 durant 10 dies entre els dies 25 de maig i 11 de juny i busquem un equip de monitoratge entre 2 i 6 persones que puguin dinamitzar activitats. El contracte serà de dues hores i un sou de 25€ cada dia treballat; que no ho seran tots deu ja que les necessitats són diferents cada dia.

Si tens ganes i disponibilitat per participar en la dinamització d’aquestes activitats omple el següent formulari: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe9FUo8IhyF5A65oB1TzLHx1BiDDamhQ3MBuPnc1LhTgononQ/viewform

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.