Busquem equip de monitoratge pel programa Menja Llibres 2.0

El proper curs escolar 2021-2022 durem a terme el programa Menja Llibres 2.0, un servei socioeducatiu dirigit a l’alumnat de 2n i 3r de primària de la ciutat de Barcelona. El projecte es focalitza en el foment de les competències lingüístiques (comprensió oral i escrita, expressió oral i foment de la lectura) mitjançant metodologies dinàmiques i vivencials que permetin als infants experiències d’aprenentatge positives, de gaudi i motivadores, tant amb el seu propi procés d’aprenentatge com amb l’entorn educatiu que conforma la comunitat en la que es desenvolupa. Nosaltres dinamitzarem aquest projecte a 15 escoles del Raval, Poble Sec, el Carmel, Trinitat Vella i el Besòs i el Maresme.

Procés de selecció i incorporació

  • Enviar CV a persones@meseducacio.coop posant com a assumpte “Monitoratge menja llibres 2.0” fins el 25 de juliol a les 23:59.
  • Omplir formulari
  • Entrevistes 27 i 28 de juliol
  • Incorporació 6 de setembre de 2021

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.