Comença el Menjallibres

Tot l’equip, juntament amb les escoles, les biblioteques i les entitats dels barris hem estat dos mesos treballant per preparar el Menjallibres. Pensant dinàmiques, activitats i formant-nos per poder fer el millor acompanyament possible. Han estat mesos de treball intens i molt motivant, però ens faltava el contacte directe amb els infants!

Aquesta setmana, per fí, hem començat les activitats i el retorn, les cares i les ganes de participar que ens està transmetent tot l’alumnat és el que dóna sentit a tota la feina de preparació.

Consulteu la web sovint! La web serà un espai viu que ha de servir per comunicar-nos. 

Aquí hi podreu veure tot allò que anem fent, trobareu propostes d’activitats per a fer en família, penjarem els reptes setmanals i ens servirà d’espai de comunicació entre tots els que participem al Menjallibres

Més info

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.