Busquem equip per projecte de tallers de lectura a Sabadell

Aquest 2022 comencem els tallers de lectura a Sabadell, un programa socioeducatiu dirigit a l’alumnat de cicle inicial de la ciutat. Aquest projecte tractarà de crear un espai d’aprenentatge positiu, cuidat, de gaudi i motivador, en base al foment de les competències lingüístiques (comprensió oral i escrita, expressió oral i foment de la lectura) i mitjançant metodologies dinàmiques i vivencials que permetin als infants viure experiències enriquidores.

Dinamitzem els tallers a 14 grups d’infants d’11 centres educatius de Sabadell durant l’espai migdia, per la qual cosa crearem un equip de monitoratge d’unes 3-4 persones (i una referent de coordinació) per a dur-lo a terme durant els espais migdia de cada dia de la setmana.

Procés de selecció i incorporació

  • Enviar CV a persones@meseducacio.coop posant com a assumpte del missatge “Monitoratge Tallers Sabadell”
  • Omplir el formulari
  • Entrevistes setmana del 10 de gener
  • Incorporació efectiva el 17 de gener

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.