Presentem el Passaport Edunauta en una conferència del MIPE i DIPE de Psicologia de l’Educació.

En el marc de les activitats formatives organitzades per les comissions acadèmiques dels programes de postgrau MIPE i DIPE, l’Oriol Roca ha impartit la conferència titulada «Passaport Edunauta, una eina per a l’educació comunitària».

Els passaports d’aprenentatge són una eina per a l’educació comunitària que serveixen per connectar els agents educatius d’un territori, acrediten els aprenentatges de les persones que l’utilitzen i fomenten l’equitat en les oportunitats educatives fora de l’escola. El Passaport Edunauta és un projecte pilot impulsat per la Fundació Jaume Bofill i +Educació Cooperativa en el marc d’Educació 360, que es basa en aquesta metodologia que s’està desenvolupant actualment a 29 territoris de Catalunya. A la conferència s’explica com funciona la iniciativa, com s’està desenvolupant i quins són els factors que influeixen perquè sigui una bona eina per a l’educació comunitària.

El ponent principal és l’Oriol Roca Ollé, com a soci fundador i responsable de projectes de la cooperativa +Educació, apassionat de l’educació comunitària i el cooperativisme. Llicenciat en història i màster en direcció i gestió d’entitats no lucratives, fa d’impulsor i coordinador del projecte Passaport Edunauta, Territoris que connectin oportunitats. L’introdueix el Moisès Esteban-Guitart, professor de la UB. Està realitzada en castellà, ja que són cursos enfocats a estudiantat d’Amèrica Llatina.

Conferencia “Passaport Edunauta, una herramienta para la educación comunitaria” por Oriol Roca

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.