El Menjallibres surt al barri!

El Menjallibres 2.0 és el programa que estem desenvolupant amb suport municipal en el que promovem el gust pels llibres i la lectura a partir de metodologies dinàmiques i vivencials. Fem activitats a catorze escoles que fan viure als infants experiències d’aprenentatge positives, de gaudi i motivadores, tant pel seu propi procés de creixement com amb l’entorn educatiu que conforma la comunitat en la que es desenvolupa. 

Aquest projecte està pensat per connectar als infants al seu entorn a través dels llibres i tot i que fins ara hem hagut de limitar l’activitat als centres educatius per les restriccions derivades del covid, esperem poc a poc poder anar sortint més al carrer i visitar entitats o equipaments en els que ens agrada fer-hi vida, com les biblioteques.

Us volem convidar a l’activitat oberta del menjallibres que farem el proper 3 de març als Jardinets de Sant Pau i en el que participaran els grups de diverses escoles del Raval. El programa és el següent:

  • 16:30 – Trobada a cada centre dels infants, famílies i equip de monitoratge i passeig cap als Jardinets.
  • 16:40 – Arribada. Trobada amb els i les joves d’Impulsem i berenar conjunt.
  • 17:00 – Espectacle Gisela Llimona.
  • 17:40 – Comiat i Recollida als Jardinets.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.