Busquem una persona els dilluns i dimecres per projecte de tallers de lectura a Sabadell

Aquest curs estem desenvolupant tallers de lectura a Sabadell, com a programa socioeducatiu dirigit a l’alumnat de cicle inicial de la ciutat. Aquest projecte tracta de crear un espai d’aprenentatge positiu, cuidat, de gaudi i motivador, en base al foment de les competències lingüístiques (comprensió oral i escrita, expressió oral i foment de la lectura) i mitjançant metodologies dinàmiques i vivencials que permetin als infants viure experiències enriquidores.

Dinamitzem els tallers a 14 grups d’infants d’11 centres educatius de Sabadell durant l’espai migdia i hem tingut una baixa, per la qual cosa busquem una persona que s’incorpori a l’equip cobrint tallers els dilluns i dimecres.

INFORMACIÓ DE L’OFERTA DE FEINA A L’ARXIU ADJUNT

Procés de selecció i incorporació

  • Enviar CV a persones@meseducacio.coop posant com a assumpte del missatge “Monitoratge Tallers Sabadell”
  • Entrevistes telemàtiques
  • Incorporació immediata

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.