Busquem equip per projecte d’extraescolars

Aquest curs 2022-23 comencem un nou projecte d’extraescolars a Barcelona. Es tracta d’un programa socioeducatiu dirigit a l’alumnat de primària i secundària de la ciutat. Aquest projecte tractarà de crear un espai d’aprenentatge positiu, cuidat, de gaudi i motivador, en base a la dinamització d’activitats de tarda (extraescolars) artístiques i cientifico-tècniques i mitjançant metodologies dinàmiques i vivencials que permetin als infants viure experiències enriquidores. Dinamitzarem tallers als barris de Bon Pastor, la Trinitat Nova i el Besòs i Maresme en centres educatius, biblioteques, centres cívics i altres espais.

Podeu trobar tota la informació de l’oferta de feina aquí.

Procés de selecció i incorporació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.