Notícies

Apareixem als mitjans!

Durant la darrera setmana s’ha parlat força d’educació a temps complet, degut a l’anunci de l’Ajuntament de Barcelona de promoure activitats de tarda per tota la infància, especialment d’entorns més empobrits. A +Educació hem cregut sempre en l’educació comunitària, aquesta idea que diu que aprenem al llarg i ample de la vida i que totes les situacions que vivim són potencialment educadores. Però també som plenament conscients que gaudir d’activitats educatives de tarda de forma regular (les extraescolars de tota la vida, vaja) és en molts casos un luxe que no està a l’abast de tothom, per això celebrem totes aquelles mesures que ampliïn oportunitats per a infants i joves.

Us compartim les notícies de diferents mitjans, en què l’element principal és l’anunci de la mesura, però que utilitzen gravacions que ens han fet i informen en molts casos sobre el Menjallibres 2.0, un programa que estem desenvolupant amb suport municipal en el que promovem el gust pels llibres i la lectura a partir de metodologies dinàmiques i vivencials. Fem activitats a quinze escoles que permeten als infants viure experiències d’aprenentatge positives, de gaudi i motivadores, tant amb el seu propi procés d’aprenentatge com amb l’entorn educatiu que conforma la comunitat en la que es desenvolupa. Ens focalitzem en en el foment de les competències lingüístiques (comprensió oral i escrita, expressió oral i foment de la lectura). I ens agrada molt poder-ho tirar endavant i per això també us volem fer partícips a vosaltres! Aprofitem per comentar que s’ha retallat força el que explicàvem, especialment les parts més crítiques, així que si teniu dubtes sobre el projecte ja sabeu on trobar-nos 😉