Notícies

Busquem equip de monitoratge pel Menjallibres!

El proper curs escolar 2022-2023 durem a terme el programa Menja Llibres 2.0, un servei socioeducatiu dirigit a l’alumnat de 2n i 3r de primària de la ciutat de Barcelona. El projecte es focalitza en el foment de les competències lingüístiques (comprensió oral i escrita, expressió oral i foment de la lectura) mitjançant metodologies dinàmiques i vivencials que permetin als infants experiències d’aprenentatge positives, de gaudi i motivadores, tant amb el seu propi procés d’aprenentatge com amb l’entorn educatiu que conforma la comunitat en la que es desenvolupa. Nosaltres dinamitzarem aquest projecte a 15 escoles del Raval, Poble Sec, el Carmel, Trinitat Vella i el Besòs i el Maresme.

Podeu trobar tota la informació de l’oferta de feina aquí.

Procés de selecció i incorporació

  • Enviar CV a persones@meseducacio.coop posant com a assumpte “Monitoratge menjallibres 2.0”
  • Omplir el formulari
  • Entrevistes juliol i setembre
  • Incorporació efectiva el setembre