Notícies

Busquem equip de monitoratge pel Menjallibres!

Aquest curs 2022-2023 dinamitzem el Menja Llibres 2.0, un servei socioeducatiu dirigit a l’alumnat de 2n i 3r de primària de la ciutat de Barcelona. El programa es focalitza en el foment de les competències lingüístiques (comprensió oral i escrita, expressió oral i foment de la lectura) mitjançant metodologies dinàmiques i vivencials que permetin als infants experiències d’aprenentatge positives, de gaudi i motivadores, tant amb el seu propi procés d’aprenentatge com amb l’entorn educatiu que conforma la comunitat en la que es desenvolupa. Nosaltres dinamitzarem aquest projecte a 15 escoles del Raval, Poble Sec, el Carmel, Trinitat Vella i el Besòs i el Maresme i busquem talleristes que s’incorporin a l’equip de treball!

Podeu trobar tota la informació de l’oferta de feina aquí.

Procés de selecció i incorporació