Notícies

Busquem equip de monitoratge pel Menjallibres!

El curs 2023-24 dinamitzarem el Menjallibres, un servei socioeducatiu dirigit a l’alumnat de 2n i 3r de primària de la ciutat de Barcelona. El programa es focalitza en el foment de les competències lingüístiques (comprensió oral i escrita, expressió oral i foment de la lectura) mitjançant metodologies dinàmiques i vivencials que permetin als infants viure experiències d’aprenentatge positives, de gaudi i motivadores, tant amb el seu propi procés d’aprenentatge com amb l’entorn educatiu que conforma la comunitat en la qual es desenvolupa. Nosaltres coordinem 15 grups de 12 centres educatius del Raval, Poble Sec, el Carmel, Trinitat Vella i el Besòs i el Maresme i busquem talleristes que s’incorporin a l’equip de treball!

Podeu trobar tota la informació de l’oferta de feina aquí.

Tasques principals

  • Preparar i executar les activitats
  • Fer el seguiment evolutiu del infants
  • Coordinar-se amb els centres educatius, les tutories i les famílies
  • Participar de les reunions de seguiment i de treball de l’equip pedagògic

Condicions

  • Disponibilitat de tardes de dilluns a dijous de 16:00 a 18:30
  • 4 hores de treball setmanal per grup: 2,5h d’atenció directa (dilluns i dimecres o dimarts i
    dijous) i 1,5h de tasques indirectes
  • Sou de 178,19 € mensuals per grup
  • Contracte indefinit fix discontinu de setembre a maig

Procés de selecció i incorporació