Notícies

Els casals urbans d’estiu Baobab han estat un èxit!

Podem dir que donem per acabats els casals d’estiu i que ha estat el millor Baobab dels darrers anys!

Un curs més (i ja en van quatre), hem fet créixer una nova branca del Baobab i hem dinamitzat dos casals urbans als barris de Bon Pastor i Baró de Viver, en els que hem pogut tornar a viure plenament moltes experiències que havien quedat limitades per la pandèmia. Un total de 180 infants han participat en les activitats que hem realitzat durant el mes d’agost a Barcelona. Aquest projecte, impulsat pel Pla dels Barris de Barcelona, pretén apropar el lleure educatiu i comunitari a infants de la ciutat.

Les activitats desenvolupades durant els casals es basen en la metodologia del treball per projectes i compten amb el protagonisme dels nens i les nenes per executar projecte i accions al barri. Els infants també han pogut gaudir de jocs, activitats de coneixement del medi natural i social, sortides setmanals, activitats al rocòdrom, piscina i platja, etc. L’equip de monitoratge compta amb una forta presència de joves implicades en els seus barris en projectes d’associacionisme i també vol vincular a les famílies per a que esdevinguin un vertader espai comunitari de creixement i construcció col·lectiva.

A més a més dels Baobab, també hem dinamitzat el casal d’estiu de l’Escola la Maquinista amb cent cinquanta infants inscrits, dos casals d’estiu a Viladecans per a una setantena de joves enfocats a la inclusió i l’acompanyament educatiu i un altre per a una quarantena d’infants a Isona.

Un estiu complet, divertit, educatiu i per a tothom!