Notícies

Trobada de Coordinacions

Dilluns passat vam fer la primera reunió de direccions i coordinacions de projectes de la cooperativa per compartir idees i visió conjuntes. Com a organització disposàvem d’espais de trobada previs a la pandèmia entre totes les treballadores, però amb el COVID vam aturar la presencialitat i poc a poc volem recuperar aquests espais físics conjunts.

Més enllà de la coordinació pròpia de cada projecte i persona, creiem que cal disposar de moments compartits per conèixer-nos més i millor entre nosaltres, aportar i debatre sobre línies i eixos estratègics, a més de crear visió conjunta, cohesionar-nos i cuidar-nos.

Conclusions?

💞 Dedicar un matí a trobar-nos presencialment ens va ajudar a apropar-nos una mica.
👣 Tothom va poder conèixer de primera mà l’estructura i els projectes que estem fent.
🔥 Vam fer una bona sacsejada als projectes actuals i ens vam imaginar nous escenaris de futur! Practicant amb nous mecanismes de participació interna! 🎶

#cooperativisme #participació