Notícies

Torna el Rodajocs!

Dimecres 3 de maig vam celebrar el gran i esperat Rodajocs Intergalàctic, una jornada esportiva ambientada en el Passaport Edunauta i coordinada des de la xarxa +educació Sant Andreu. Teníem moltes ganes de tornar a trobar-nos i barrejar infants de diferents centres, una activitat que havíem hagut d’interrompre amb la pandèmia. En aquesta gimcana hi van participar els alumnes de cicle mitjà de les escoles Molí de Finestrelles, La Maquinista, el Til·ler i el Baró de Viver.

Un aplec on els infants van poder descobrir jocs tradicionals i capturar els 9 superpoders mentre coneixien companyes d’altres escoles aprenien fent esport i es divertien.

Del Rodajocs en treiem una valoració molt positiva i esperem amb candeletes un nou curs per poder impulsar moltes altres activitats intercentres per aquest i d’altres cursos. A més a més, durant l’Assemblea d’Infants, celebrada la següent setmana, hem generat un espai de debat al voltant de les activitats comunitàries, amb l’objectiu de construir-les a partir de les seves propostes i interessos.