Notícies

Estrenem oficina a tocar de mar!

Estem molt emocionades de poder compartir amb vosaltres que l’equip de +Educació iniciem una nova etapa reubicant la nostra oficina a un lloc tan emblemàtic de Barcelona com és l’edifici de Rosa Sensat. Us ho expliquem amb detalls!
Un edifici amb molt potencial

Estem situades a l’avinguda de les Drassanes número 3, al districte de Ciutat Vella, entre els barris del Raval, Poble Sec i el Gòtic, ben a prop de la parada del metro, del mar i de la Rambla. A nosaltres podreu trobar-nos a la segona planta, però l’edifici disposa de diversos espais polivalents distribuïts en tres plantes, tots ells pensats per al món educatiu i associatiu.

L’edifici està adaptat per a tothom i disposa d’accés amb rampa i d’ascensor. La majoria d’espais són aules destinades per a fer formacions i reunions, però també hi trobem una gran sala d’actes totalment equipada pels esdeveniments que ho mereixin i una biblioteca amb un fons i un arxiu molt complets al voltant món educatiu. A més a més, disposa d’un pati i una gran terrassa, amb vista al port, per acollir activitats lúdiques, formatives o culturals a l’aire lliure.

Fem una passa endavant

Estem convençudes que el fet de tenir un local propi aquí significa fer una passa endavant en el nostre projecte, tant a escala estratègica com organitzativa. Amb l’ús dels espais d’aquest edifici (principalment, el de la nostra oficina, però també d’altres, com la sala d’actes), aconseguim optimitzar i atorgar més qualitat al quotidià de l’equip de sòcies (és un espai fix que ens possibilita al màxim trobar-nos, treballar i conviure amb totes les comoditats), així com millorar les nostres relacions externes.

Es troba en una ubicació cèntrica i això permet que el grau de comunicació sigui excel·lent, facilitant la trobada i la reunió amb altres entitats i agents amb qui col·laborem i cooperem. Es pot arribar sense gaires esforços des de qualsevol part de la ciutat (amb bus, bici, metro o caminant), així com des d’altres punts del territori, donada la seva bona connexió amb estacions de referència, com la de Sants o la de França.

Seguim cultivant sinergies i teixint aliances

A +Educació entenem el treball en xarxa com a part essencial de la nostra filosofia de connectar aprenentatges. En aquest sentit, ser a l’edifici Rosa Sensat ens permet consolidar i multiplicar les nostres sinergies amb altres entitats i associacions que també s’ubiquen aquí i amb qui compartim mirada pedagògica, posicionament polític, objectius i valors.

Per una banda, amb l’Associació de Mestres Rosa Sensat (la qual té més de mil sòcies, totes elles educadores d’infantil, primària i secundària), a qui ens connecta el propòsit comú de millorar la tasca educativa de l’escola pública per tal de transformar la societat i fer-la més democràtica i justa per a tothom.

I, per una altra banda, i entre altres, amb l’Escola Lliure el Sol, una cooperativa de serveis de formació al llarg de la vida amb la qual ja fa temps que intercooperem en projectes educatius, com l’ESSpurna. Amb l’Escola el Sol, compartim una mateixa visió pedagògica, que posem en pràctica mitjançant una metodologia activa i transformadora que reforci la llibertat de pensament i el compromís social.

Com sempre, continuem posant la mirada en el futur amb la convicció que la cooperació és clau per a crear projectes que tinguin impacte i siguin transformadors en l’àmbit educatiu i comunitari, però ara ho farem ben a prop del mar. Si ens necessiteu, ja sabeu on trobar-nos!